Welkom

bij Belumeco

“Perfectie is ons vak.”

Aandacht en zorg zijn onze troeven. Een constante alertheid is het middel. Die basishouding trekken we door in elk aspect en we vertalen het in aluminiumschrijnwerk.

Wij zijn een schakel in het bouwproces. We bevinden ons tussen ruwbouw en afwerking, tussen metser en plakker. Cruciaal. Belangrijk. Divers. Uiteenlopend.

Vergeet het oubollige beeld van de eerste generaties aluminiumramen. De kinderziektes zijn verdwenen, de kwaliteit bleef behouden en de technieken zijn geperfectioneerd. Aluminiumschrijnwerk is kwaliteit. De lat ligt hoog. Heel hoog. Toch blijven we elk project, elk huis, elke woning op maat aanpakken.

Niets is standaard. Alles is maatwerk. The sky is the limit, in aluminium.

Producten

Ons aluminiumschrijnwerk krijgt uiteindelijk vorm in ramen, deuren en sectionale poorten.

Meer info

Vakmanschap

Voorzichtigheid en zorg zijn cruciaal om het – tot op de millimeter exacte – aluminiumschrijnwerk af te werken en te plaatsen.

Meer info

Onze troeven

Belumeco houdt het hele proces – van meten, over productie op maat, tot plaatsen – in eigen hand en eigen huis.

Dit is vakmanschap. Hightech waar zinvol, handwerk waar nodig.

Het topteam

achter Belumeco

FILIPZaakvoerder

Zaakvoerder en kapitein van het Belumeco-schip. Een gesprek over aluminiumprofielen kan moeilijk boeiender worden dan wanneer je het met Filip hebt.

ISABELLEZaakvoerder

Ook zaakvoerster en minstens evenveel kapitein, als mede-oprichtster van Belumeco.

BEN JIJ DIT ??Plaatsingsdienst

De plaatser en dus één van onze ambassadeurs. Hij werkt tot het letterlijk en figuurlijk goed zit en demonstreert ondertussen één en al handigheid en vakmanschap.

DANIELAfwerking/montage

De man met oog voor detail. Hij zorgt altijd en overal voor de finishing touch. Als het over afwerking in montage gaat, mag je hem alles vragen. En over iets anders natuurlijk ook.

JONATHANAtelier medewerker, plaatsingsdienst

Als je overal uit de voeten kan, wordt je hulp ook overal gewaardeerd. Dat spreekt voor zich. Zowel in het atelier als op werven komt deze man tot zijn recht, hoewel je hem meestal tegenkomt op uw werf in het team van Seppe

SEPPETechnisch verantwoordelijke

Hij krijgt een blad papier met heel veel meetcijfers en maakt daar in een oogwenk perfecte technische tekeningen van. Als technisch verantwoordelijke neemt hij een groot stuk denkwerk voor zijn rekening.

EVAOfferte dienst en administratie

Een topteam is niks zonder juiste cijfers. Deze dame is het kloppend hart van de offerte-dienst en weet vrijwel altijd de scherpste prijzen aan te bieden. Doorgaans ook de eerste die “hallo” zegt aan de telefoon.

LOWIEoperator CNC zaag

De operator van de CNC-zaag is verantwoordelijk voor het voorbereidend werk. Hij maakt wat zijn collega’s nadien plaatsen ! Verder is hij ook de man van het magazijn en zorgt hij ervoor dat de collega's voorzien worden van de nodige materialen. Een All-rounder dus !

ARTHONprojectverantwoordelijke

Arthon is naast technisch tekenaar ook de man die je op de werf zal tegenkomen. Van opmeting tot afwerking neemt hij uw project ter harte !